torstai 20. elokuuta 2015

Pieni onni


Menneet ovat menneitä,
tässä ollaan tänään.
Tulethan mukaan, 
rakastetaan
onnellinen elämä. 

Joel J.


Pieni onni on löydettävä ensin
ja rakastettava sitä niin lujaa,
että se on lopulta enemmän kuin 
sydämeen mahtuisi.

Joel J.

Aamupäivällä kirjotin ystävälle, että ikävää on hitusen ja välillä joku tunti tuntuu monelta tunnilta, mutta nautin silti paljon ja oon tyytyväinen. 
Nyt, joku hetki sitten, tuntu että koti-ikävä iski ihan hirmusella huudolla. Mutta tiedän, että kohta se on taas vain pientä kuiskintaa. Ikävä on häilyvää. 
Mietin, että eihän siitä ole kuin vajaa pari viikkoa kun lähdin kotoa ja nyt viisi päivää olen ollut yksin. Kai on kuitenki sallittua, että on jo ikävä.? Sehän on vaan positiivista. 
Nuo runot tarttu silmiin facebookia selatessa, sopi hyvin tähän hetkeen. Aivan ihania ajatuksia noissa.

Ajattelen tätä päivää ja löydän neljä pientä onnea. Siinä on jo aika paljon!


4 kommenttia:

 1. Tutun runoilijan runoja <3 Olen tätä ihmistä joskus pikku-poikana hoitanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joelilla on hellyttäviä runoja!

   Poista
 2. Saa olla ikävä! Joskus voi olla ikävä toista vaikka hän vieressä ihan lähellä olisi. Joskus kaipaa jotain mikä on kaukana. Ja joskus on mentävä kauas huomatakseen kuinka paljon jokin merkitsee, kuinka paljon kaipaa, kuinka paljon rakastaa. Kaukaa näkee myös ikään kuin paremmin asioita; niiden merkitystä itselleen ja elämälleen. Kaukaa on hyvä palata lähelle ja läheltä lähteä kauas, kun tietää mitä odottaa ja mitä saa taas kohdata kun palaa jälleen kerran takaisin.
  Pian olet taas täällä ja toivomme niin, että sinun olisi hyvä täällä olla....ettei tämä ympäristö ja ilmasto saisi sinua voimaan huonosti, ainakaan heti!
  ♡ isosiukkusi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡ Kiitos ajatuksista! Niin totta jokainen sana, jonka raapustit. Nuita paljon pyöritellyt mielessä.. Lämpöinen rutistus sinne sulle ♡
   Toivotaan tosiaan, että vointi ei ainakaan heti mene huonoksi siellä.!

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos jo etukäteen! ♥