sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Vuoristorataa

 
 
Tänään aamulla pakattiin siskon kanssa kahvit koriin ja päätettiin mennä nauttimaan ne mehtään. Aikaa ei ollut hirmuisesti, mutta siitä huolimatta tuo pieni yhteinen hetki oli täydellinen.
 
Aurinko ja luonto lämmittivät mieltä ja minun oireiden väsyttämää kehoa, rakas ihminen siinä vierellä ja metsän rauhallisuus, jonka lempeä ote tarttui meihinkin. Ajatuksia vaihdettiin puolin ja toisin, tuossa hetkessä vuorottelivat onnellinen nauru ja haikeuden kyyneleet.
 
Kun oireet taas pahenevat, vielä tekemättömien asioiden paine tuntuu kovemmalta ja väsymys meinaa voimistaa otettaan. Ajatukset tuntuvat kaaokselta, kun yritän muistaa hoidettavat asiat ja saada sovitettua aikaa tärkeille ihmisille. Voisi olla paikallaan kirjallinen suunnitelma hoidettavista asioista ja aikatauluista. Ihmettelen, että miten semmoinen on nyt jäänyt tekemättä jo aiemmin.!?
 
Välillä tunnen ja näen voimakkaasti ne asiat, jotka jäävät tänne Suomeen lähtiessäni. Mietin ikävissäni miten tulen pärjäämään ilman tätä kaikkea ja mistä jään paitsi. Välillä taas toivon tuikkeet ja muutoksen tuulet puhaltelevat kevyemmin ja minua kutkuttaa, kun mietin mitä kaikkea saattaa olla edessäpäin.
En halua kieltää itseltäni sitä tosiasiaa, että väliin jääneet tärkeät asiat tulevat luultavimmin satuttamaan minua myöhemmin. Mutta en myöskään halua jäädä nuihin ajatuksiin roikkumaan, kaikesta kyllä selvitään! Ja onhan minulla tilalla sitten monta sellaista asiaa, joita ei täällä ole ja loppujen lopuksi en voi tietää miten hyvin asiat voi mennä!
 
Aikamoista vuoristorataa, jossa vaihtelevat onnellisuus ja ilo, kiitollisuus, haikeus ja suru. Tällaista kai sen kuuluu nyt ollakin.
 
 


 
 
 

 


Lähetän teille kaikille lukijoille syksyyn valoa ja iloa!
 

 

4 kommenttia:

 1. Ammenna näistä hetkistä voimaa niihin päiviin,kun on kaikkein suurin ikävä koti-Suomeen <3 Muistele,muistothan eivät koskaan katoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mää varmasti teen! <3 Niinpä, onneksi on muistot!

   Poista
 2. Niin ihana hetki oli<3

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos jo etukäteen! ♥