lauantai 10. lokakuuta 2015

kymmenes kymmenettä

 
 Minun asunnon parvekkeelta näyttää puoli yhdeksän aikaan aamulla mahottoman kauniilta. Taivaanranta on auringon noustessa kaunis näytelmä. Se vaihtaa väripeittoaan todella nopeasti ja saa olon tuntumaan satumaiselta. Jonakin aamuna laivat lipuvat merellä, mihin lie menevät. Toisena aamuna merellä tyrskyää, toisena taas on aivan tyyntä. Minä saavutan ihmeellisen ja suuren vapauden tunteen, kun on paikka josta näkee kauas. On helpompi antaa ajatustenkin lähteä lentämään ja voi tuntea kaiken olevan mahdollista.

Täällä edelleen köhin ja voin hieman heikosti. Keuhkot tarvitsevat nyt todella lepoa. Tässä olen taas sairaana ajatellut sitä, että elämä on tässä ja nyt, ei huomisessa tai sinä päivänä kun voin paremmin. Olen kovasti yrittänyt löytää jokaisesta päivästä jotakin kaunista ja muistaa oleellisimmat.

Tällaista täällä tänään. Toivottavasti pian voin paremmin ja pääsen touhuamaan, sillä tehtävälistalla on paljon asioita. Jospa te olette pysyneet ja pysytte terveinä! Toivotan mukavaa viikonlopun jatkoa jokaiselle!

 

8 kommenttia:

 1. paranemista sinne ja voimia toipumiseen <3 Onneksi on tuo upea maisema,jonka väri-kylläisyydestä voit nauttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kovat konstit on käytössä, jospa tästä pikkuhiljaa selvitään voiton puolelle! :)

   Poista
 2. Oi miten nättiä, ihanat värit taivaalla.

  Harmillista ettei tauti vielä päästä otteestaan, toivottavasti kohta jo olo helpottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, tuohon maisemaan ei ihan heti kyllästy. :)
   Tauti on sinnikäs, mutta pakkohan sen on josaki vaiheesa hellittää otettaan!

   Poista
 3. Mikä kaunis maisema sulla siellä on. Ajattelin ensin, että auringonlasku, mutta voiko nousukin olla nuin uskomaton? Nauti, paina mieleen se näytelmä. Meressä on jotakin sellaista, että sitä ei voi oikein selittää.

  Terveisiä Julilta, joka tiirailee omaa näytelmäänsä vähän erilaisesta vinkkelistä merelle. Ja Ansu, voin kertoa että tuo meiän puisto on todellakin aikamoisen kaunis syyspuvussaan. Muistan, kun siitä kerroit mulle ennen kuin tänne edes muutettiin! :-) Pikaista paranemista sinne kauas! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä se nousukin vaan voi olla noin uskomaton! :) Huomaan pysähtyväni päivittäin useita kertoja tuohon maisemaan ja tuosta saan paljon hyvää.

  Voi, kyllä se sunki vinkkeli on kovin hyvä! Laitapa kuvaa puiston syyspuvusta, uskon et se on kaunis tänäkin syksynä! :)

  Iso kiitos kultainen! ♡

  VastaaPoista
 5. Parane pian!
  Hyvä että olet päättänyt opiskella espanjaa.
  Ihanat maisemat siellä.
  T. Kummitäti L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, minä yritän!

   Espanjan opiskelu on kyllä itestäki mahtava juttu ja motivaatiota riittää.
   Maisemathan täällä on kovin erinlaiset, ihanat, mutta sitten kun on täällä ollut vähän jo enemmän, kaipaa suomen luontoa. :) Mutta en valita silti näistä maisemista.

   Halaus sulle! <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos jo etukäteen! ♥