torstai 12. marraskuuta 2015

Hyvänolontunne

 
 
Oon kertonu aiemminki, muistelenpa et montaki kertaa, tykkääväni ihan hirmuisesti ilta-auringosta.
Monesti istahan vaan alas, katselen miten se luo varjoja ja heittää ihanaa lämmintä, hempeää valoa seiniin, tavaroihin, mihin milloinkin. Joka kerta kotiin osuvat ilta-auringon säteet saavat minut huokailemaan ihastuksesta ja minut täyttää voimakas hyvänolontunne. Olo muuttuu levolliseksi. Kaikki näyttää ja tuntuu kauniimmalta sen pienen hetken ilta-auringon säteissä.
Eilen piti ottaa muutama kuva, jotta muistan myöhemminkin tämän kauneuden.

Saavutan vähän samanlaisen hyvänolontunteen myös puhtaiden pyykkien tuoksuttelusta, tuoksuttelen puhtaita pyykkejä ripustaessa niitä narulle ja myös viikatessa kaappeihin. (Puhtaisiin lakanoihin käpertyminen iltaisin on myös ihan oma ihanuutensa.)

Ja lähes yhtä hyvän olon saan myös silloin kun olen siistinyt kodin, istahan alas kesken päivän ja taustalla kuuluu vain astianpesukoneen hurina. Siinä jos vielä voi laittaa silmät kiinni ja ottaa päiväunet, elämä on hyvällä mallilla.


 

 

5 kommenttia:

 1. Ilta-auringosta minäkin tykkään. Ja aamu myös. Matalalta paistava aurinko ja pitkät varjot. Muuten, "ihan oikeat" luontokuvaajatkin liikkuvat pääasiassa iltaisin ja aamuisin, juuri kauniin valon takia.

  Kiva kuulla sinusta, etenkin taudin taittumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, aamuaurinko on myös kaunis! Niinpä, täälläkin näkee paljon kuvaajia erityisesti aamulla ja illalla. :)

   On kyllä huippua että tauti on voitettu!

   Poista
 2. Ilta-auringosta minäkin tykkään. Ja aamu myös. Matalalta paistava aurinko ja pitkät varjot. Muuten, "ihan oikeat" luontokuvaajatkin liikkuvat pääasiassa iltaisin ja aamuisin, juuri kauniin valon takia.

  Kiva kuulla sinusta, etenkin taudin taittumisesta.

  VastaaPoista
 3. Tulipa myös hyvänolon tunne näitä tunnelmia lukiessa :) ihania arjen pieniä suuria hetkiä tekstiisi vangittu. Taidanpa lueskella tekstejäsi vähän lisääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista ja vierailusta täällä, tervetuloa vastakin! :)
   Tulenpa myös vastavierailulle blogiisi. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos jo etukäteen! ♥