tiistai 17. marraskuuta 2015

Jotakin hyvää tästä päivästä

 Tämän päivän yksi mukavista asioista oli hyvä, maistuva kahvi. Kahvi ei ollu kitkerää eikä myöskään liian laihaa, ei sivumakuja, ei mitään valittamista. Se oli lähes täydellistä. Oho, voiko täydellistä kahvia ees olla? No voi kai.?

Olen vähentänyt huomattavasti kahvin juontia ja huomaan, että nykyään se maistuu paljon paremmalta. Mun maha tykkää tästä mielen lisäksi. Olen oppinut karttamaan kahvin juontia kun ei oikiasti tee mieli enkä enää sorru (ainakaan kovin usein) toiseen kuppiin vain mukavan tilanteen tai ystävällisen tarjouksen vuoksi.
Kun alotin kahvin juonnin, join sen ilman maitoa, ja sokeria. Jossakin vaiheessa opin juomaan kahvin maidon kanssa ja sen jälkeen se jäi tavaksi. Mutta nokipannukahvi on oma juttu, se pitää juoda mustana. Saatanpa joskus ihan tavallisenki kahvin juoda mustana, hyvää se on seki.

Kuluneen päivän muita kivoja juttuja oli:

♥ aamuauringon ihailu
 postiluukusta kolahtanut lehti (lue: alakerran infosta pyydetty oma posti) 
♥ tunne siitä, että espanjan opiskelussa on tapahtunut vihdoin odotettu, ensimmäinen isompi askel eteenpäin
♥ päivän mittaan tulleet monet terveiset Suomesta, niin tärkeitä
♥ aurinko ja etenki lämpö, josta täällä saa edelleen nauttia
♥ odottamaton, positiivisesti yllättänyt sähköpostiviesti

Ajatella, siihen nuita mukavia juttuja tuli toinen toisensa perään ja osa jäi vielä kertomatta. Kun pysähtyy oikein miettimään kulunutta päivää, huomaa miten paljon asioita yhteen lyhkäseen päivään voi mahtua!

Jokaisessa päivässä on paljon hyvää ja jotakin kaunista. Toisinaan joutuu vain pikkasen pinnistelemään nähdäkseen ne. Onneksi ei kuitenkaan läheskään aina.

Itselle tärkeä oivallus on ollut se, että tärkeintä on huomata pienet ilot jokaisessa päivässä. 2 kommenttia:

 1. Minulla oli sekä eilen että tänään sellainen huonompi päivä ja kurjempi mieli, olisi tehnyt vaan mieli märistä. Onneksi en antanut märinälle valtaa, kivempi päivä monelle kanssaeläjällekin ilman märinää. Ja ennenkaikkea itselle :)

  Niinhän se on, että pienetkin ilot pitäisi huomata. Pienistä iloista kasvaa iso ilo. Joskus sitä vaan pitää muistuttaa itseään asiasta, ihmisen luonto kun on ailahteleva. Minun ainakin, väittää heila...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu pahalta ite kullaki, mutta yleensä pian nuiden päivien jälkeen aurinko paistaa taas ja se muistuttaa meitä iloitsemaan näistä hyvistä päivistä. :)

   Niin se on, ja loppujen lopuksi elämässä pienet ilot riittää. ♥ Ne on tärkeimpiä!
   Sama täällä, mieli on ailahteleva, arjen pienet hyvät asiat ja ilot auttaa meitä ailahtelevia! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos jo etukäteen! ♥