keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Ronda


Pari viikkoa sitten tehtiin ystävän kans päivän retki Rondaan.  (Jo aiemmin täälä vilahti muutamia kuvia tältä reissulta.) Oli tosi kiva päivä, tunnelmaltaan kiireetön, vaikka olikin paljon näkemistä. Ihasteltiin, otettiin kuvia, käytiin pienissä putiikeissa, syötiin rauhassa ja nautittiin olostamme. 

Jo bussimatka oli oma elämyksensä mutkikasta serpentiinitietä Serranía de Rondan vuoristoon, Rondan kaupunkiin. Kaupungissa ehottomasti kaunein nähtävyys oli yli sata metriä korkea El Tajo –rotko, joka jakaa kaupungin kahteen osaan, ja rotkon yli rakennettu silta. 

Rondassa on myös yks Espanjan vanhimmista härkätaisteluareenoista, ei innostuttu käymään sisällä asti, mutta ulkoa päin ihmeteltiin. 

Näkymät kaupungissa, etenkin tuolla rotkon alueella, oli aivan mahtavat joka puolelle. Todella kaunis valkoinen kaupunki. 

Kuvat painottu kyllä vahvasti rotkon alueelle, oli siellä muutakin nähtävää, mutta hajamielisenä en muistanu ladata kameran akkua ennen reissua, joten sehän loppu kesken kaiken.


8 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniita kuvia! ❤

  VastaaPoista
 2. Mieletön mitkä maisemat. Eksyin jotakin kautta sun blogiin ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Suosittelen käymään jos etelä-Espanjassa lomailee. :)

   Kiva et löysit ja jätit kommenttiaki, kiitos! Ja tervetuloa seurailemaan! :) Tuun vastavierailulle!

   Poista
 3. Kylläpäs on Ihania kuvia;
  -LK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hienoista maisemista on helppo saada kivoja kuvia! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos jo etukäteen! ♥