keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kymmenes helmikuuta


Sanat, lauseet, kokonaiset tekstit, kaikki ollut hukassa. Paljon olen miettinyt miten tämän mun blogin käy. Katsotaan vielä. Annan mahdollisuuden ajatusten ja tunteiden muodostua sanoiksi ja lauseiksi ajan kanssa. Annetaan kuvien kertoa enemmän, toistaiseksi. Kirjoitan kun siltä tuntuu.

Täällä on ei isompaa hätää, vaikka vähän meinaa olla väsymystä moneen ja monenlaista. Vuosi on siitä huolimatta lähtenyt vauhdilla eteenpäin.
Uuden kotikolon ympäristö on vienyt sydämen ja tuntuu hyvältä. Onneksi on niin, että tässä kodissa ja ympäristössä saan olla pitempään. On sellainen olo kuin asuisi maalla. Etenkin ympäristö tuntuu omalta. Mikä ihaninta, kodistani voin nähdä merelle, vuorille ja yli kaupungin.

Askeleet hakeutuvat harva se päivä meren rantaan. Olen seurannut aaltojen leikkiä rantakallioille ja hiekalle, kuunnellut meren rauhoittavaa ääntä, antanut auringon tuoda uusia pisamia poskipäille. Ajatukset ja tunteet ovat saaneet liikkua meren ja tuulen tahdissa. Olen antanut luonnon hoitaa.

On ollut muutakin. Seikkailuja, vieraita, työtä ja opiskelua, arkisia askareita ja kotipäiviä, isompia ja pienempiä huolia, sairastelua, koti-ikävää, mutta myös paljon naurua ja iloa, paljon hyvää.

Lähetän teille kaikille lämpösiä ajatuksia, kuuluillaan!

Olin ajatellut ihan toisia kuvia ja enemmän aiheeseen liittyviä, mutta nyt näin, kello on liian paljo miettimään enempää. :) 


2 kommenttia:

  1. ihania kuvia,voimia ja jaksamista sinne <3 Blogiasi on aina ilo lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos mieltä lämmittävästä kommentista! <3 Ja kiitos paljon tsempeistä!!

      Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos jo etukäteen! ♥